OM OSS

AFFÄRSOMRÅDEN

Vår verksamhet omfattar huvudsakligen:
- Nybyggnation
- Tillbyggnation
- Renovering
- Totalentreprenad
- Konvertering av råvindar
- Hyresgästanpassningar
- Kommersiella ROT-projekt såsom kontor, hotell och flerbostadshus

BAKGRUND

Under Q2 2018 togs beslutet att omorganisera CRED AB. Syftet var att gå från ett relativt litet bolag som valt att jobba med få exklusiva projekt till att bredda verksamheten och växa i snabbare takt.

Bolaget fylldes på med mer kompetens och en hel del investeringar gjordes. Förändringarna möjliggjorde fler och större projekt.

RESULTAT

År 2023 fördubblade bolaget sin omsättning till ca. 140+ miljoner kronor.

I år förväntas CREDAB sälja byggtjänster för cirka 140+ miljoner kronor och sysselsätta cirka 30+ medarbetare på heltid.

Kontakt

Begär en offert

Vi förstår att varje projekt är unikt, och vi är här för att erbjuda en lösning som passar just dina behov. Oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller totalentreprenad kan vi hjälpa dig att realisera dina idéer. Fyll i formuläret nedan med information om ditt projekt, så återkommer vi med en skräddarsydd offert.

Låt oss göra din vision till verklighet – vi ser fram emot att samarbeta med dig!

CREDAB I KORTHET är ett ledande företag inom total- och generalentreprenad, med omfattande erfarenhet inom nybyggnation, tillbyggnation, renovering, och kommersiella ROT-projekt som kontor, hotell och flerbostadshus. Vi hanterar hela processen internt, från projektledning till specialiserad daglig produktion, för att säkerställa högsta kvalitet och effektivitet i alla våra projekt.

Sedan omorganisationen under andra kvartalet 2018 har CREDAB genomgått en imponerande tillväxtresa. Vi har gått från att arbeta med ett fåtal exklusiva projekt till att bredda vår verksamhet och ta oss an större och mer komplexa projekt. Genom strategiska investeringar och rekrytering av ny kompetens har vi möjliggjort denna utveckling.

År 2019 fördubblade vi vår omsättning till 23 miljoner kronor, och i år förväntas vi sälja byggtjänster till ett värde av cirka 50 miljoner kronor. Med cirka 25 heltidsanställda är vi redo att fortsätta vår resa mot ännu större framgångar inom byggsektorn.

 

Begär en offert

Oavsett om det gäller nybyggnation, renovering eller totalentreprenad kan vi hjälpa dig att realisera era idéer. Fyll i formuläret nedan med information om ditt projekt, så återkommer vi med en offert.